Евродепутатът от Илхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985

...
Евродепутатът от Илхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985
Коментари Харесай

Илхан Кючюк категоричен: Не трябва да строим дувари, а мостове

Евродепутатът от Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е подсети, че е извънредно значимо, че страната ни е реагирала първа след унищожителното земетресение в Турция и Сирия.

По думите му, това е огромен знак за горделивост.

Пред Кючюк показа, че доста е направено, само че потребността от помощ занапред следва и показа, че би трябвало да бъде изработен фонд като този за Хаити. Ежедневните разноски в този миг въобще не са малко, подсети той.

По думите му, в случай че има политическа воля, може потърпевшите хора от Турция и Сирия, които имат родственици в страни от Европейски Съюз, да получават бързо визи, с цел да не живеят на студа. Той изрази мнение, че има вяра това да се случи в действителност.

Кючюк разяснява и връзките ни с Република Северна Македония (РСМ). „ Вместо да изграждате дувари, изграждайте мостове “, цитира Колю Фичето евродепутатът и разясни, че умерено можем да построяваме духовни мостове.

Според него човешките връзки са положителни, само че неприятното идва от политиците и политиките. И в двете страни ги има, за жалост, сподели Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР